Results 1 to 9 of 9

Thread: Have to have an avatar right now?

  1. #1
    Moderator ~ Film/TV/Classical DLs Zoran's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    United States
    Posts
    5,904

    Have to have an avatar right now?

    As most of you know the forums image database is down right now so that is why you see so many broken avatars.

    But if you upload an avatar (125x125) to photobucket and copy & paste the "direct link" url in the "Option 1 - Enter the URL" box and click "save changes" you are done.

  2. #2
    The Wordsmith The Dimensioner's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Mahoi Nui
    Posts
    2,094
    Seeing as how this sounds like only a temporary issue, should it get fixed when the database gets back up and working?
    In search of: 2012, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Harry Potter & The Prisoner of Azkaban, A Series of Unfortunate Events, Shawshank Redemption, Chronicles of Narnia. Nothing to trade for now.

  3. #3
    SHIT! Neg's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    38,659
    Mine has always been hosted at photobucket and was borked until I uploaded it here.

    So.............

    Weird.

  4. #4
    Bakuretsu Hunter Chocolate Misu's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    I'm On A BOAT!!
    Posts
    10,794
    My issue was same as Neg's. It refused to accept a new link from imgur so I had to upload from the computer...

  5. #5
    BANG BANG !! docrate1's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    In future land, mostly.
    Posts
    4,420
    Quote Originally Posted by Neg View Post
    Mine has always been hosted at photobucket and was borked until I uploaded it here.

    So.............

    Weird.
    Mine was borked here so I uploaded it at photobucket. seems we have to do the opposites of our habits ...

    that's twisted.

    Searching memories of our yesterdays
    Far too strong to fade away
    Every moment has its lifetime,
    And each lifetime
    Has its day
    I'm chasing shadows all the way

  6. #6
    Shriner Thane100's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    31
    I just re-uploaded my avatar image from my computer, and problem solved

  7. #7
    professional sun praiser ROKUSHO's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    far away sky
    Posts
    5,208
    just upload your pic from your pc. never saw the reason to choose to host instead of upload.
    Quote Originally Posted by HDHipHop1 View Post
    A lot of cereal nowadays is just candy dunked in milf.
    many of my posts are paid for by the department of redundancy deparment's payment
    as of recently and for the rest of winter, expect many typos. my hands are freezing during the night
    #gamefaqssupportswomenbeaters

  8. #8
    Moderator ~ Film/TV/Classical DLs Zoran's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    United States
    Posts
    5,904
    Quote Originally Posted by ROKUSHO View Post
    just upload your pic from your pc. never saw the reason to choose to host instead of upload.
    I tried that but the avatar would not show up, that's why I tried the offsite option and it worked.

  9. #9
    Grand Shriner dadadacicici's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    998
    Though I received a scary "Upload of file failed" message, "Option 2 - Upload Image From Your Computer" worked as it is supposed to do actually. Hope it helps...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •