Results 1 to 5 of 5

Thread: Messaging won't work with Google Chrome

  1. #1
    Grand Shriner
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    295

    Messaging won't work with Google Chrome

    I'm using Google Chrome and when I try to post or pm someone on here it wont let me. The subject box will let me type but I can't type anything in the message area. Does anyone know why and what I can do? I had to go to interet explorer to post this.

  2. #2
    Grand Shriner Amaury's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ellensburg, WA, US
    Posts
    1,867
    Are you sure it's Google Chrome?
    Social Networks:
    YouTube Channel
    Join Date: 6/29/2006
    Last Updated: 7/29/2014

    Current Forum Projects:
    Requests for Video Game Soundtracks
    Start Date: 1/28/2010
    Last Updated: 7/12/2014

    Video Game Projects
    Start Date: 12/17/2011
    Last Updated: 12/9/2012

  3. #3
    Sarah
    Guest
    disable all addons and scripts and try again, shouldn't be a chrome issue

  4. #4
    Grand Shriner
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    295
    Yes I'm sure! in fact I just tried it again and it wouldnt work, I think it's something to do when it loads. I had to go to explorer again

  5. #5
    Sarah
    Guest
    Quote Originally Posted by Sarah View Post
    disable all addons and scripts and try again, shouldn't be a chrome issue

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •