PDA

View Full Version : USB issues



Locke_FF36
05-15-2009, 09:18 PM
Hey I was going to see if anyone could answer me this:

When I ever plug my jump drive into my usb hub or usb ports, it reads it, makes the "ding" and everything, but it wont come up on my desktop (to view files), i cant even get to it when i go to 'my computer'. I already made sure everything is enabled and it obviously is because its starting up, but i cant get it to come up on my desktop, anyone have any suggestions or help?

Thanks in advance.

Vorian
05-16-2009, 06:17 AM
I assume you're using windows. Which version of it do you have on your computer?

Also:

Have you checked the device manager?

Penguin
05-16-2009, 03:23 PM
jizz on usb port

plug jump drive in (lol jump drive)

lenneth
05-16-2009, 08:10 PM
make sure your usb port is the right... type for your usb device. usb1 usb2 etc. ive had my ipod look like it SHOULD work but it would never work until I plugged it into a compatible usb slot.

Vorian
05-17-2009, 05:04 AM
Sexual innuendos in the thread.

Penguin
05-17-2009, 09:13 PM
my usb jumpdrive (lol) would work in cassies port

iykwim

Locke_FF36
05-18-2009, 07:48 AM
my usb jumpdrive (lol) would work in cassies port

iykwim

haha

Yes i'm using windows, yes i've checked my device manager, and yes its the right type, i've been using all the usb ports for last 3 years and now suddenly there not working. When I "put it in" the light on my jump drive comes on and the U3 comes up on my computer screen, just doesnt let me access anything on the drive. I dont know what to do!

Agent0042
05-18-2009, 12:16 PM
This section is for issues related to the forum or site. This should probably be moved to General Discussion.


However, it's interesting to see this here because I've been having USB issues myself. I've been having issues with the USB 2.0 on my system, can't get it to work. Was freezing it up, now it just won't work. Still working on it...

Locke_FF36
05-18-2009, 12:35 PM
This section is for issues related to the forum or site. This should probably be moved to General Discussion.


However, it's interesting to see this here because I've been having USB issues myself. I've been having issues with the USB 2.0 on my system, can't get it to work. Was freezing it up, now it just won't work. Still working on it...

Sorry, I should have posted that in general.

My USB ports have work fined until last week. It recognizes my devices but i can't access anything on them.

Agent0042
05-18-2009, 04:17 PM
I have a different problem. My system originally had USB 1.1, but I had it upgraded with add-on USB 2.0 ports. The USB 1.1 still work fine, but with the USB 2.0, my system would completely freeze whenever I inserted anything. I found a solution online and tried it out and now the system no longer freezes, but nothing else happens either. I'm still looking into some other stuff, but it's beginning to look like something could be fried with the hardware itself...

Locke_FF36
05-18-2009, 04:23 PM
Hmmm that is no good, i've never heard of anyone having a problem like that.

Agent0042
05-18-2009, 09:14 PM
Well, it's a really old computer. Or rather, it was a really old computer. Seems that it's gone dead now. (sigh) Gonna have to get a new one...

Locke_FF36
05-19-2009, 09:35 AM
Well, it's a really old computer. Or rather, it was a really old computer. Seems that it's gone dead now. (sigh) Gonna have to get a new one...

oh that sucks dude.

Agent0042
05-19-2009, 10:48 AM
Yeah. Well, I am kinda excited about getting a new one, though.

Locke_FF36
05-19-2009, 01:56 PM
well thats good. I can't find anything on why my USB's are doing what there doing.

Agent0042
05-19-2009, 03:31 PM
Try www.techsupportforum.com -- they have good people there, they might be able to help. Yes, that's where I got the solution for mine from, but my system was old and tired anyway, I've been expecting something like this to happen for a long time.

Locke_FF36
05-19-2009, 03:38 PM
okay cool thanks Agent0042