PDA

View Full Version : Signature doesn't appear



RevSQ
11-24-2008, 06:54 PM
Title says it all. I put something like a quote, text, or picture in my signature and it doesn't appear whenever I post anything. Like if I click preview it's there, but when I actually post it I can't see anything below my post.

EDIT: Okay, this is strange, but it works for this post and none other.

RikkuYunaRinoa
11-24-2008, 06:57 PM
It works for one post per page. It won't show if it's already showing somewhere on the same page.

RikkuYunaRinoa
11-24-2008, 06:57 PM
See, it's not on this one. But it is on the post above.

KREAYSHAWN
11-24-2008, 06:57 PM
it doesnt appear if you post more than once in a thread, i know that much

RevSQ
11-24-2008, 06:59 PM
WOAH. Thanks, I never knew that.

Weird rule.

EDIT: AAAAAAND Here it is showing up again?


?

RikkuYunaRinoa
11-24-2008, 07:09 PM
It shows up after every post you make. Until you refresh the page. When you refresh, you'll see it's only on one post.

RevSQ
11-24-2008, 07:29 PM
Ah, well. Still seeing some confusing things, but w/e. Thanks for the help guys.

Ngrplz
11-24-2008, 10:59 PM
Most forums have this rule to eliminate unesessary signature spam.

StrictlyNinja
08-24-2009, 11:56 PM
I know this thread is fairly old, but I was wondering the same thing. My sig has NEVER shown up. I wonder why. :(

Raenius
09-09-2009, 11:56 AM
Same here, from the first post on, my sig not showed up!?!?
Why is that!?

@Flux: You said that your Sig is at your first post here, but not on the second.
I didnīt even see it on the first?!

Whatīs up with that?! Iīm really confused here...

Edit I just uploaded a fitting Sig and here is...nothing.^^

Itīs 400x110 and 35.8 "big".

Why doesnīt it show up?!